Καλώς ήρθατε

Ο πλαστικός χειρουργός Άρης Νταμάγκας σας καλωσορίζει στο site που αφορά αποκλειστικά την αυξητική στήθους

Διαβάστε περισσότερα
 

Αυξητική στήθους: η επέμβαση

Μάθετε τα πάντα γύρω από την επέμβαση της αυξητικής στήθους.
Για περισσότερες πληροφορίες
επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας www.damagas.gr

Πολυμέσα

  • Φωτογραφίες
    Γνωρίστε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της αυξητικής στήθους μέσα από φωτογραφίες
    Video
    Η αυξητική στήθους μέσα από video

Τεχνική dual plane

αυξητική στήθους τεχνικές

Γνωρίστε την τεχνική dual plane στην αυξητική στήθους

    Η τεχνική αυξητικής στήθους dual plane προσφέρει πλουσιότερο στήθος, φυσικό και ταιριαστό στο σωματότυπο της κάθε γυναίκας, με εξασφάλιση αποτελέσματος εφ’όρου ζωής.

   Σε αντίθεση με άλλες τεχνικές αυξητικής στήθους, όπου τα ενθέματα σιλικόνης τοποθετούνται είτε κάτω από το μαζικό αδένα είτε κάτω από το μείζονα θωρακικό μυ, με τη dual plane τα ενθέματα τοποθετούνται σε δύο επίπεδα ταυτόχρονα : μερικώς πίσω από το μείζονα θωρακικό μυ και μερικώς πίσω από το μαζικό αδένα. Ο συνδυασμός αυτός επιτυγχάνει όχι μόνο όμορφο στήθος αλλά και φυσικότερο και μακροχρόνιο αισθητικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, οι τρεις παραλλαγές της τεχνικής, οι οποίες εφαρμόζονται ανάλογα με τον τύπο μαστού της γυναίκας, διασφαλίζουν την πλήρη εξατομίκευση του αισθητικού αποτελέσματος.

   Σήμερα η dual plane αποτελεί την πιο ασφαλή τεχνική αυξητικής στήθους, αφού με τη χρήση της ελαχιστοποιούνται οι επιπλοκές και μειώνεται η πιθανότητα ορατότητας, ψηλάφησης ή παρεκτόπισης του ενθέματος, με αποτέλεσμα μειωμένη μετεγχειρητική ευαισθησία και συντομότερη ανάρρωση. Εξίσου σημαντικό είναι ότι μετεγχειρητικά παραμένει σε απόλυτο βαθμό η δυνατότητα για ακρίβεια στη μαστογραφία.

Συχνές ερωτήσεις για την αυξητική στήθους

damagas

 

 

Λύστε τις πιο συχνές απορίες σας για μια από τις πιο δημοφιλείς πλαστικές επεμβάσεις 

Διαβάστε περισσότερα